AINA.LT nuotr.

2021-ieji Panevėžio politikams buvo geri, labai geri ar net nuostabūs

Besibaigiant metams portalas AINA.LT pakalbino Panevėžio miesto tarybos frakcijų lyderius ir pasiteiravo, kokie metai jiems buvo. Nepaisant karantino ir neslopstančios pandemijos, migrantų krizės, augančių kainų, o galiausiai ir baltarusiškų trąšų skandalo nė vienas nei iš valdančiosios daugumos, nei iš opozicijos politikas, kad ir gana sunkių metų nepeikė.

„Jei ne COVID-as, metai buvo visai normalūs, gražūs ir kūrybingi”,- nedaugžodžiavo vicemeras Valdemaras Jakštas.

Valdemaras Jakštas. Facebook nuotr.

„Ačiū Dievui. Esu sveika, visa šeima – sveika, visi esame pasiskiepiję. Nors metai dėl pandemijos ir COVID-o buvo sunkūs, tačiau darbai Panevėžyje pajudėjo ir tai negali nedžiuginti. Ir ateinančiais metais visiems linkiu būti sveikiems, saugoti save ir kitus”, – sakė frakcijos „Atsinaujinančiam Panevėžiui” vadovė Loreta Masiliūnienė.

Loreta Masiliūnienė

Jungtinės frakcijos pirmininkas Rimantas Narkūnas teigė, jog yra taip kaip yra, tačiau į viską reikia žvelgti pozityviau. Anot jo, metai buvo visiškai normalūs, juolab, kad viskas priklauso ne nuo valdžios, o nuo paties žmogaus.

Rimantas Narkūnas

Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos frakcijos lyderė Indiana Grigienė sakė, jog besibaigiantys metai buvo kitokie, nes daug ką pakeitė COVID-as, tačiau tai išmokė žmones labiau branginti ir vertinti artimuosius.

Indiana Grigienė

„Verslui ir man kaip verslininkei šie metai buvo labai geri. Buvo daug įvairių iššūkių, bet su jais susitvarkėme. Buvo labai geras laikas, tereikia geros nuotaikos ir daugiau matyti gėrį, o ne blogį. Lietuvoje dabar visko yra ir visko užtenka, tik dirbkime ir mažiau dejuokime”,- akcentavo I.Grigienė.

„Metai buvo labai geri. Man ir šeimai. Visomis prasmėmis ir laimingi, ir vaisingi. Viskas puikiai sekėsi. Atradau save naujoje darbovietėje Panevėžio kolegijoje. Kai šeimai viskas gerai, nieko geresnio gyvenime nebėra ko norėti”,- sakė šeimos pagausėjimo besilaukianti frakcijos „Kartu” lyderė Viktorija Polzunovaitė.

Viktorija Polzunovaitė

Socialdemokratų frakcijos pirmininkas Ramūnas Vyžintas tikino, kad jau besibaigiantys metai jam tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe, tiek politikoje buvo labai geri ir darbingi. Jis tikino, kad iškylantys sunkumai tik suteikia daugiau jėgų juos įveikti.

Ramūnas Vyžintas

„Labai geri metai, tiesiog pasaka. Esu gyvas, sveikas ir laimingas. Turiu šeimą, namus, darbą… O ko žmogui daugiau ir reikia? Gyvenu ir džiaugiuosi kiekviena akimirka”, – sakė nuo repeticijos atitrauktas Liberalų sąjūdžio frakcijos vadovas, aktorius Laimutis Sėdžius.

Laimutis Sėdžius

„Metai buvo visiškai neblogi ir jei nebūtų buvę karantinų ir COVID-inės grėsmės galbūt jie būtų buvę visiškai puikūs. Juk visą laiką gyvenome tam tikros grėsmės šešėlyje, o to pasekoje galbūt per daug pykomės, tačiau kartu išmokome labiau vertinti kitas vertybes”- sakė Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų ir Lietuvos žaliųjų partijos frakcijos vadovė bei opozicijos lyderė Gema Umbrasienė.

Gema Umbrasienė

Deja, net per patarėją Gintarę Maskoliūnienę, kokie buvo praėję metai ir kaip vertina tarybos darbą mero Ryčio Mykolo Račkausko nuomonės sužinoti nepavyko. Telefonu, po paskutinio straipsnio apie galimai išaugtą švarką, neatsiliepė ir vicemeras Lauras Jagminas.

Gintautas SUBAČIUS


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: