2022-ųjų „Toyota Corolla“: naujos technologijos ir išvaizdos pokyčiai

Daugiau nei 50 mln. pasaulyje parduotų „Toyota Corolla“ modelių liudija, kad šis automobilis turi ypač turtingą paveldą. Tačiau siekdami sėkmės gamintojai praeities pasiekimais nesikliauja. „Toyota“ laikosi nuolatinio tobulėjimo principo, kuris užtikrina, kad dėl savalaikių atnaujinimų „Corolla“ modelis ir toliau atitiktų daugybės vairuotojų visame pasaulyje lūkesčius.

Šį požiūrį atspindi visa „Corolla“ gama – hečbekas, universalas ir sedanas, – kurie 2022-aisiais į gatves išriedės ne tik atnaujintos išvaizdos, bet ir išsiskirdami įvairiais technologiniais patobulinimais.

Nuolatinė prieiga prie interneto ir greitesnė multimedija

Nuo 2022-ųjų „Corolla“ automobiliuose bus įdiegta naujausia „Toyota“ multimedijos sistema, kuri išsiskirs reikšmingai išaugusiu junglumu, funkcionalumu ir naudojimo paprastumu. Ši multimedijos sistema bus siūloma kaip standartinė „Active Plus“, „GR Sport“ ir „Luxury“ įrangos versijoms.

Naujoji multimedijos sistema turi galingesnį centrinį procesorių, kuris veikia 2,4 karto greičiau nei naudojamas dabartinėje įrangoje, o tai reiškia, kad multimedija gerokai greičiau reaguos į vartotojo norus.

Valdoma per 8 colių įstrižainės aukštos raiškos centrinės konsolės ekraną, sistema suteikia greitą prieigą prie gausybės interneto paslaugų, tarp kurių – interneto debesijos duomenimis grįsta navigacijos sistema, leidžianti nuolatos naudotis ir realaus eismo informacija.

Visos šios paslaugos pasiekiamos per naująjį į „Corolla“ įdiegtą komunikacijos modulį (DCM), tad norint jomis naudotis, nėra būtina prijungti išmanųjį telefoną. Tai reiškia, kad vairuotojui netaikomi ir mokesčiai už sunaudotus papildomus interneto duomenis.

Be kitų paslaugų, vairuotojas galės pasinaudoti ir nauju įdiegtu balso asistentu, kuris atpažins įprastus šnekamojoje kalboje prašymus. Šitaip bus galima valdyti multimedijos sistemą arba kitas automobilio funkcijas, tokias, kaip kad langų atidarymas ar uždarymas.

Šio modelio programinė įranga bus nuolat atnaujinama belaidžiu būdu vos atsiradus naujesnei versijai, o išmanieji telefonai su automobiliu susiejami paprastai, naudojant „Apple CarPlay“ (belaidžiu būdu) arba „Android Auto“ (prijungiant išmanųjį telefoną laidu). Tie, kurie pasirinks „Corolla“ su „Luxury Plus“ įrangos versija, galės įsigyti automobilį ir su galingesniu technologijų paketu, apimančių automobilyje integruotą navigacijos įrangą.

Ketveriems metams skirtas išmanus „Toyota Smart Connect“ paketas, apimantis interneto debesijos principu grįstą navigacijos sistemą, informaciją apie vietinius parkingus ir eismą realiu metu, belaidžius atnaujinimus ir balso asistentą, yra įskaičiuotas į automobilio įsigijimo kainą.

Naujos spalvos ir ratlankiai

Be kitų atnaujinimų „Toyota“ pristatys ir naujas „Corolla“ kėbulo spalvas. Bus galima rinktis iš esamą spalvų gamą papildžiusių „Platinum White Pearl“ ir „Silver Metallic“ atspalvių, be to, hečbeko ir universalo kėbulo versijas galima bus įsigyti ir dviejų spalvų derinio.

Sedano kėbulą turinčio „Corolla“ modelio išvaizdą rafinuotai atšviežins naujieji 10 stipinų 17 colių skersmens ratlankiai. Šie bus siūlomi kaip standartinės įrangos dalis tiems, kas rinksis „Luxury“ įrangos versiją, o pasirinkusiems „Active Plus“ įrangos versiją, tokie ratlankiai bus siūlomi kaip papildoma opcija.

Naujojo „Corolla“ pardavimai jau prasidėjo ir pirmieji klientai atnaujintus modelius gaus 2022-ųjų vasarį.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: