Receptai - 2020-06-20

Braškinis varškės tinginys

Jums reikės:

  • 200 g sviesto
  • 400 g 9 proc. riebumo varškės
  • 150 g kondensuoto pieno
  • 100 g baltojo šokolado
  • 400 g sausainių
  • 200 g braškių
  • Šviežių mėtų ir braškių papuošimui

Paruošimas:

Kambario temperatūros sviestą įdėkite į trintuvą ir išplakite su varške, kondensuotu pienu ir lydytu šokoladu iki vientisos masės. Į gautą masę suberkite laužytus sausainius, nedideliais kubeliais pjaustytas braškes ir viską gerai išmaišykite. Perkelkite masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, gerai suspauskite, kad neliktų laisvų oro tarpų. Nakčiai ar bent 4 valandas tinginį laikykite šaldytuve, kad sustingtų. Patiekiant papuoškite braškėmis ir mėtų lapeliais.

Maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės receptas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: