Į sodybą: sumuštinis su grūdėtosios varškės, žemės riešutų sviesto bei avinžirnių užtepu

1 sumuštiniui reikės: 1 nedidelės saldžiosios bulvės, šlakelio alyvuogių aliejaus, 1 v. š. grūdėtosios varškės, 1 a. š. traškaus žemės riešutų sviesto, 1 v. š. virtų konservuotų avinžirnių, 1 porcijinės sėklų duonelės, kelių spalvų cukinijų ir agurkų riekelių, pasirinktos salotos lapų.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Į kepimo formą įtieskite folijos ir sudėkite griežinėliais pjaustytą saldžiąją bulvę. Pašlakstykite aliejumi, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Kepkite apie 10-12 min., kol suminkštės. Ištraukite iš orkaitės ir palikite atvėsti.

Varškę sumaišykite su riešutų sviestu ir šakute sutrintais avinžirniais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Abi duonelės puseles aptepkite užtepu. Ant vienos puselės dėkite salotų, keptų saldžiųjų bulvių, cukinijų bei agurkų riekelių. Apvožkite likusia pusele.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: