Indiškas lęšių dalis

Jums reikės:

Raudonųjų lęšių

Morkos

Raudonosios paprikos

Svogūno

Kelių skiltelių česnako

Šviežio imbiero

Daržovių sultinio

Skardinės kokosų pieno

Aitriojo pipiro

Kario miltelių

Druskos, pipirų

Paruošimas:

Pirmiausia nuplaukite lęšius. Tuomet supjaustykite svogūnus, česnakus, raudonąją papriką, morką. Įkaitintoje keptuvėje kelias minutes apkepkite svogūną, tuomet sudėkite kitas daržoves. Suberkite prieskonius, lęšius ir užpilkite daržovių sultiniu, kad gerai apsemtų. Virkite, kol lęšiai suminkštės. Tada suplikite kokosų pieną ir pakaitinkite dar 5 minutes. Patiekite su ryžiais ar batatais.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: