Indiškas lęšių dalis
Jums reikės:
Raudonųjų lęšių
Morkos
Raudonosios paprikos
Svogūno
Kelių skiltelių česnako
Šviežio imbiero
Daržovių sultinio
Skardinės kokosų pieno
Aitriojo pipiro
Kario miltelių
Druskos, pipirų
Paruošimas:
Pirmiausia nuplaukite lęšius. Tuomet supjaustykite svogūnus, česnakus, raudonąją papriką, morką. Įkaitintoje keptuvėje kelias minutes apkepkite svogūną, tuomet sudėkite kitas daržoves. Suberkite prieskonius, lęšius ir užpilkite daržovių sultiniu, kad gerai apsemtų. Virkite, kol lęšiai suminkštės. Tada suplikite kokosų pieną ir pakaitinkite dar 5 minutes. Patiekite su ryžiais ar batatais.
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!