Receptai - 2020-06-12

Keptas arbūzas su braškėmis ir šokoladu

Jums reikės:

300 g arbūzo

50 g klevų sirupo

50 g alyvuogių aliejaus

30 g juodo šokolado

30 g migdolų (arba kitų riešutų)

50 g braškių

5 g baziliko lapelių

Gaminimo eiga:

Arbūzą supjaustykite 5-6 cm pločio griežinėliais.

Paruoškite glajų – alyvuogių aliejų sumaišykite su klevų sirupu ir šiuo glajumi aptepkite arbūzą. 

Arbūzą dėkite į kepsninę, apibarstykite smulkintais riešutais.

Kepkite 200-220 temperatūroje apie 10 minučių.

Iškeptą arbūzą dėkite į lėkštę, greta patiekite pjaustytas braškes, viską apšlakstykite tirpintu šokoladu, papuoškite baziliko lapeliais. Dar daugiau gardžių receptų ir praktinių patarimų – „La Maistas“ laidoje.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: