Makaronai su gorgonzolos padažu

Salotoms reikės:

  • 250 g Bonduelle makaronų su žirneliais ir cukinija
  • Pundelio smidrų
  • 1 šalotinio svogūno
  • 200 g rūkytos šoninės
  • Šakelės vyšninių pomidoriukų
  • Saujos špinatų
  • 150 g gorgonzolos sūrio
  • 70 ml grietinėlės
  • Parmezano sūrio

Patiekalą pradėti nuo makaronų virimo. Juos supilti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 8-10 min. Išvirus nukošti ir perpilti šaltu vandeniu.

Smidrus perpjauti pusiau ir trumpai apvirti (apie 1 min.), kad suminkštėtų. Apvirusius smidrus supilti į šaltą vandenį.

Šalotinius svogūnus supjaustyti juostelėmis išilgai. Rūkytą šoninę pasmulkinti kubeliais. Ją sudėti į su alyvuogių aliejumi įkaitintą keptuvę ir apkepinti. Tuomet suberti svogūnus. Jiems apskrudus, sudėti pusiau perpjautus pomidorus. Po 2 min. dėti bazilikus, smidrus ir šiek tiek apkepus dėti gorgonzolos sūrį. Jam ištirpus, supilti grietinėlę. Jei padažas per tirštas, įpilti šiek tiek vandens.

Į indelį dėti makaronus, ant jų pilti padažą ir užberti parmezano sūrio.

„Gardu Gardu“ receptas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: