Mėsos kukuliai su spagečiais

Jums reikės:

  • Spagečių
  • 400 g maltos jautienos
  • 0,5 st. džiūvėsėlių
  • 1 svogūno
  • 2 česnako skiltelių
  • 50 g parmezano sūrio
  • 1 kiaušinio
  • Petražolių
  • Druskos
  • Pipirų
  • 0,5 st. baltojo vyno
  • Stiklainio aštraus pomidorų padažo
  • Alyvuogių aliejaus

Į jautienos faršą sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, petražoles, tarkuotą parmezano sūrį, džiūvėsėlius ir įmušti  kiaušinį. Viską išmaišyti iki vientisos masės.

Į nedidelį dubenį įpilti vandens, kuriame drėkinant rankas formuoti apvalius, nedidelio dydžio kukulius ir dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir viena skiltele česnako.

Šiek tiek apkepus supilti baltą vyną. Jam nugaravus įpilti aštraus pomidorų padažo. Sumažinus temperatūrą ir troškinti apie 10 min. Į verdantį vandenį sudėti spagečius. Jiems suminkštėjus nupilti vandenį su kiaurasamčiu. Dėti į didesnį indą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir išmaišyti. Ant spagečių dėti mėsos kukulius su padažu, pagardinti parmezano sūriu ir baziliko lapeliais.

„Gardu Gardu“ receptas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: