Receptai - 2020-11-12

Rauginti kopūstai su spanguolėmis

Jums reikės:

  • 1 vnt. mažo kopūsto;
  • 4 vnt. morkų;
  • 1 v. š. druskos;
  • Gazuoto vandens pagal poreikį;
  • Šiek tiek kmynų;
  • Šiek tiek spanguolių

Paruošimas

Supjaustykite kopūstus, morkas sutarkuokite su tarka. Sumaišykite tarpusavyje ir sluoksniuokite į stiklainį, vis pagrūsdami šaukštu. Įberkite druską ir užpilkite gazuotu vandeniu. Stiklainį įdėkite į gilesnį indą, nes rūgstant skystis veršis lauk. Po 3 parų kopūstai bus tinkami valgymui, todėl juos perpilkite į puodą ir įmaišykite kmynų bei spanguolių. Gautą masę sudėkite į stiklainius, uždenkite dangteliais ir laikykite vėsioje patalpoje.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Sponsored video


Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: