Rauginti kopūstai su spanguolėmis
Jums reikės:
- 1 vnt. mažo kopūsto;
- 4 vnt. morkų;
- 1 v. š. druskos;
- Gazuoto vandens pagal poreikį;
- Šiek tiek kmynų;
- Šiek tiek spanguolių
Paruošimas
Supjaustykite kopūstus, morkas sutarkuokite su tarka. Sumaišykite tarpusavyje ir sluoksniuokite į stiklainį, vis pagrūsdami šaukštu. Įberkite druską ir užpilkite gazuotu vandeniu. Stiklainį įdėkite į gilesnį indą, nes rūgstant skystis veršis lauk. Po 3 parų kopūstai bus tinkami valgymui, todėl juos perpilkite į puodą ir įmaišykite kmynų bei spanguolių. Gautą masę sudėkite į stiklainius, uždenkite dangteliais ir laikykite vėsioje patalpoje.
Tags: Receptai
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!