Laisvalaikis - Receptai - 2020-04-05

Rūkytos lašišos ir riešutų užtepėlė

JUMS REIKĖS:

200 g rūkytos lašišos

200 g anakardžio riešutų

pusės citrinos sulčių

saujos smulkintų krapų

Riešutus suberkite į dubenėlį ir užpilkite verdančių vandeniu. Palikite išbrinkti ne mažiau 2 valandoms.

Į virtuvinį trintuvą sudėkite rūkytą lašišą, suberkite riešutus ir įspauskite citrinos sulčių. Trinkite viską nedidelių greičiu, vis nustumdami užtepėlę nuo kraštų, kad gražiai susismulkintų. Smulkinkite tol, kol pasidarys vientisa masė.

Sudėkite užtepėlę į dubenėlį ir išmaišykite kartu su sauja krapų.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: