Smidrų ir kreminio sūrio užtepėlė

Jums reikės:

50 g smidrų

50 g rabarbarų

100 g kreminio sūrio

Prieskoninių žolelių: bazilikų, petražolių, krapų

druskos, pipirų – pagal skonį

Šiek tiek aliejaus

Gaminimo eiga:

Smidrai pašlakstomi aliejumi ir apkepami keptuvėje (arba ant grilio) kol suminkštėja. Tada smulkiai supjaustomi.

Prieskoninės žolelės smulkiai sukapojamos.

Rabarbarai supjaustomi mažais kubeliais.

Kreminis sūris išmaišomas su žalumynais, rabarbarais ir keptais smidrais.

Pagal skonį pagardinama druska ir pipirais.

 „La Maistas“ receptas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: