NAUJAUSIOS ŽINIOS - Receptai - 2021-05-01

Tabulė salotos su smidrais

Jums reikės:

200 g virtų bulguro kruopų

150 g smidrų

100 g žaliųjų žirnelių

100 g šparaginių pupelių

100 g ridikėlių

3 svogūnų

2 skiltelių česnako

6 smulkiai pjaustytų mėtų lapelių

3 šaukštų šviežių apelsinų sulčių

3 šaukštų šviežių citrinų sulčių

Kapotų petražolių

2 šaukštų alyvuogių aliejus

Druskos, pipirų

Paruošimas:

Nuplaukite ir supjaustykite smidrus. Juos kartu su pjaustytomis šparaginėmis pupelėmis ir žirneliais virkite apie 10 minučių pasūdytame vandenyje. Tuo tarpu paruoškite bulguro kruopas kaip nurodyta ant pakuotės. Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus, nulupkite ir išspauskite česnako skiltelę. Dubenyje aliejų sumaišykite su citrinų ir apelsinų sultimis. Sudėkite petražoles, mėtų lapelius, likusį česnaką, druskos ir pipirų. Dubenyje sumaišykite bulguro kruopas, virtas daržoves, ridikėlius, svogūnus ir padažą. Gerai išmaišykite ir  prieš patiekdami palikite 30 minučių pastovėti šaldytuve.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: