Trinta morkų ir imbiero sriuba

Jums reikės:

6 morkų;

2 svogūnų;

2 česnako skiltelių;

1 valgomojo šaukšto smulkinto imbiero;

2 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus;

1 l naminio sultinio;

žiupsnelio tarkuotos apelsinų žievelės;

druskos ir pipirų pagal skonį.

„Kelias minutes pakepinkite svogūnus, tuomet įdėkite smulkintą česnaką ir imbierą. Po dar kelių minučių suberkite supjaustytas morkas bei apelsinų žievelę. Pakepinę ir pamaišę įpilkite naminio sultinio ir virkite apie pusvalandį. Sriubą sutrinkite bei pagardinkite druska bei pipirais“, – receptu dalijasi „Maximos“ maisto gamybos ekspertė.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: