VšĮ Respublikinės Panevėžio ligoninės nuotr.

2023 m. Panevėžyje pirmoji pasaulį išvydo mergaitė

2023-ieji m. neeiliniai metai Respublikinei Panevėžio ligoninei. Šiais metais minėsime ligoninės 100 metų jubiliejų. Bet tai dar ne viskas. Šiemet sukanka 60 metų kai buvo atidaryti „ Gimdymo namai“ arba dabartinė Akušerijos klinika. Per 60 veiklos metų čia pasaulį išvydo ne viena Panevėžiečių karta.

Jau tapo tradicija, kad kiekvienais metais Pirmąjį metų Panevėžietį aplanko garbingi svečiai ir įteikia simbolines dovanėles naujagimiui ir jo Tėveliams. Šiemet pirmoji metų Panevėžietė pasaulį išvydo 3 h. 26 min. (ūgis 50 cm, svoris 3192g.).  Laimingais tėveliais tapo L. Janulytė ir A. Selezniovas. Pažymėtina , kad šeima jau augina du sūnūs. Laimingi tėveliai išrinko naujagimei Vytautės vardą.

Sveikindami mažąją Vytautę ir jos laimingus Tėvelius JE Vyskupas Linas OFM ir Respublikinės Panevėžio ligoninės direktorius Arvydas Skorupskas palinkėjo augti sveika, būti laiminga ir džiaugtis nerūpestinga vaikyste mūsų mieste Panevėžyje.  JE Vyskupas Linas OFM palaimino mažąją Vytautę ir jos mamytę bei palinkėjo augti dora krikščione.  Svečiai įteikė mažajai Vytautei ir jos Tėveliams simbolines dovanėles.

VšĮ Respublikinės Panevėžio ligoninės informacija


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: