Nuotr. unsplash

2024 m. rudens makiažo tendencijos

Ar jus domina naujausios makiažo tendencijos? Tada skaitykite toliau ir sužinokite daugiau apie patarimus, kurie padės sukurti nepamirštamą įvaizdį.

Šio rudens makiažo tendencijos – skaistalai niekur nedings

Ar norite sužinoti, kokios makiažo tendencijos padės atrodyti puikiai šių metų rudenį? Tada nepraleiskite progos sužinoti daugiau apie rekomenduojamas technikas, kurios padės pasiekti geriausią įvaizdį.

Žinoma, svarbu žinoti ne tik makiažo tendencijas, bet ir makiažo produktus, kurie padės sukurti norimą stilių. Pavyzdžiui, makiažo meistrai dažnai rekomenduoja Estée Lauder prekės ženklą, kuris jau ne vienerius metus žinomas dėl išskirtinės kokybės. Taigi, kaip išsirinkti naujus produktus iš šio prekės ženklo, kurie atitiktų šio rudens tendencijas?

Visų pirma, makiažo tendencijos niekur nepaleis skaistalų – nors dalis žmonių galvoja, kad skaistalai labiau tinka pavasario ar vasaros dienoms, bet tai tikrai nėra tiesa. Jums tiesiog reikia pasirinkti tinkamus spalvų tonus, o tada žandai taps itin svarbia makiažo dalimi. Galite išbandyt atspalvius, kurie padės jūsų makiažui atrodyti itin elegantiškai šį rudenį:

  • Raudonus
  • Violetinius
  • Tamsiai rožinius (uogų atspalvius)

Pavyzdžiui, tokie skaistalai kaip Estée Lauder Pure Color Envy gali puikiai tikti tiek kasdienai, tiek svarbiam renginiui su šeima arba draugais. Šiais laikais taip pat galite rasti įvairiausius skaistalų tipus (pudrą, kremą ir kitus), todėl lengvai išsirinksite mėgstamiausią modelį.

Ryškios lūpos kaip makiažo akcentas

Jeigu jus domina šio rudens makiažo tendencijos, tikrai nereikėtų pamiršti ir ryškesnių lūpų (pvz., ryškiai raudonų atspalvių) ir ypač tų įvaizdžių, kai ryškios lūpos yra derinamos prie itin minimalaus akių makiažo – tada lūpos tampa tikra šio įvaizdžio žvaigžde. Pavyzdžiui, Estée Lauder Pure Color lūpų dažai ir jų ryškios spalvos tiks šiam rudeniui. Tokie kokybiški lūpų dažai tikrai puikiai papildys jūsų makiažo kolekciją.

Nuotr. unsplash

Jeigu naujausios makiažo tendencijos jus jau sudomino ir norite atnaujinti savo makiažo kolekciją, tada galite jau dabar apsilankyti internetinėje parduotuvėje MAKEUP, kur jūsų laukia tiek Estée Lauder, tiek daugybė kitų kokybiškų prekių ženklų. MAKEUP yra vienas iš pagrindinių makiažo ir odos priežiūros mažmenininkų Europoje, todėl čia visada rasite tiek naujausius produktus, tiek geras kainas.

Vienspalviai makiažo deriniai

Šio rudens makiažo tendencijos patiks ir tiems, kurie mėgsta paprastus ir klasikinius derinius – rinkitės vienspalvius makiažo derinius ir taip sukurkite įvaizdį, kuris atrodys itin stilingai. Pavyzdžiui, nebijokite naudoti vienų skaistalų tiek savo veidui, tiek akims – tada jūsų veidą gražiai sujungs pasirinktas raudonas arba rausvas atspalvis. Žinoma, galima tai planuoti ir iš kitos pusės – savo lūpoms ir žandams naudokite tuos pačius lūpų dažus. Jeigu nuspręsite išbandyti antrą variantą, tada tiesiog lengvai palieskite dažais žandus ir išsklaidykite tai pirštais. Tai sukurs itin natūralų įvaizdį ir bus lengvai priderinama prie įvairių aprangos stilių.

Kadangi jau žinote, kokios makiažo tendencijos laukia jūsų, jau dabar galite tam tinkamai pasiruošti ir iš anksto išsirinkti tokius makiažo produktus, kurie padės sukurti stilingą įvaizdį net ir šaltoms rudens dienoms!


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: