Keičiami autobusų maršrutai

Atėjus rudeniui keičiasi viešojo transporto eismo grafikai. Kad anksčiau temstant būtų patogu ir saugu panevėžiečiams pasiekti namus, keisis keli miesto autobusų maršrutai, bus prailgintas autobusų važiavimo laikas.

Prasidėjus rugsėjui, koreguojami viešojo transporto maršrutai. Po atostogų į miestą sugrįžus moksleiviams, studentams bei pedagogams, jaučiamas pagyvėjimas, tad sprendžiama, kaip geriau sudėlioti autobusų maršrutus, kad kasdien važinėjantiems miestiečiams nekiltų nepatogumų. Kaip teigia Panevėžio miesto savivaldybės mero pavaduotojas Aleksas Varna, korekcijas transporte verčia įvesti ilgėjantys vakarai:

Atnaujinant susisiekimo maršrutus ir jų laiką, atsižvelgta ir į miesto bendruomenės nuomonę. Taip pat autobusų parko specialistai tiria žmonių srautus, autobusų užpildymus ir operatyviai keičia maršrutus. Tikimasi, kad pokyčiai bus į naudą.

Patys miestelėnai pritaria, kad į sezoniškumą atsižvelgti reikia ir tikisi, kad rudenį susisiekimas mieste viešuoju transportu bus dar patogesnis, o į keleivių pageidavimus bus atsižvelgta:

Planuojama, kad vėl važiuos 9-ojo maršruto autobusai, darbo dienomis daugės 10-ojo, 16-ojo maršruto autobusų. Naujovė – tai, kad rugsėjo rytais iš Vaivadų važiuos du didesni 4-ojo maršruto autobusai.

 

Plačiau vaizdo reportaže.

GNTV_logotipas_baltas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: