Įspūdžiai iš tarptautinės verslo ir pasiekimų parodos EXPO Aukštatija 2015

Tarptautinėje verslo ir pasiekimų parodoje EXPO Aukštaitija 2015 – išskirtinis dėmesys regionui. Į parodą be galybės verslininkų ir svečių suvažiavo ir politikai, kurie kelias valandas diskutavo apie regionų plėtros galimybes ir kliūtis.

Paskutinį rugsėjo savaitgalį Panevėžyje nuaidėjo 20-oji tarptautinė verslo ir pasiekimų paroda Expo Aukštaitija 2015. Pasak organizatorių, kasmet joje dalyvauja apie 200-us dalyvių iš Lietuvos bei kaimyninių šalių. Šiemet parodoje dalyvavo net 34 –ios naujos įmonės. Dalyvių skaičius – panašus kaip ir pernai, tačiau šiais metais norintiems pristatyti savo produkciją teko daryti atranką, nes net ir pusantro tūkstančio kvadratinių metrų plote visos įmonės netilpo.

Expo Aukštaitija 2015 parodą aplankė ir vienas žinomiausių Lietuvos lenktynininkų Benediktas Vanagas, šalies bei regiono miestų vadovai . Tradiciškai, prieš parodos atidarymą vyko konferencija Aukštaitijai aktualia tema, šįsyk: „Lietuvos regioninė politika: integruotas požiūris į vietos plėtrą“.

Tarptautinės verslo ir pasiekimų parodos tradicijas Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai planuoja tęsti ir kitąmet.
Plačiau vaizdo reportaže.

 

GNTV_logotipas_baltas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: