Pradinei mokyklai 80 metų

Vienintelė Panevėžyje esanti pradinė mokykla šiemet švenčia solidų 80 metų jubiliejų ir pradinės mokyklos atkūrimo 25 – metį. Visus buvusius mokinius, mokyklos bendruomenė kviečia atvykti į mokyklą ir pasidalinti turimais prisiminimais.

Panevėžio pradinėje mokykloje šiuo metu mokosi 275 pirmų – ketvirtų klasių mokiniai. Čia jie ne tik semiasi žinių pamokose, bet ir aktyviai dalyvauja ir popamokinėje veikloje. Menų dirbtuvės, aktyvus sportavimas, muzikos bei šokių kapela, padeda vaikams realizuoti save. Jau dabar mokykla pradeda švęsti savo jubiliejų ir maloniai kviečia visus į numatytus renginius.

Mokykla išaugino ne vieną rašytoją, profesorių, poetą, sportininką bei verslininką. Į gyvenimą išleido daug pasiekusių savo pasirinktos profesijos specialistų. Taip pat per tiek metų mokykloje dirbo nemažai puikių, savo darbą išmanančių pedagogų, kuriais mokyklos direktorė didžiuojasi ir dabar.

Panevėžio pradinė mokykla išleido 25 laidas. Dabar sulaukia ir savo buvusių mokinių, kurie atveda jau savo atžalas. Taip pat jiems padeda kurti ir mokyklos vėliavą, skirtą mokyklos jubiliejui paminėti.

 

Plačiau vaizdo reportaže.

GNTV_logotipas_baltas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: