AINA.LT nuotr.

B…t, kas čia yra?

Būtent taip po trečios miesto maršrutinio autobuso privažiuotos sankryžos nusikeikė 10-12 metų vaikas, važiuodamas autobusu ir žaisdamas su draugu žaidimą telefone.

Ir ne nuostabu, kad būtent šis keiksmažodis sukosi visų tuo miesto maršrutiniu autobusu važiavusių keleivių mintyse, nes autobuso vairuotojas prieš kiekvieną sankryžą 5-10 kartų staigiai spausdavo autobuso stabdžių pedalą.

Nuo tokių veiksmų „skraidė“ po autobusą ne tik stovintys, bet ir sėdintys keleiviai.

Vairuotojas profesionalas tokį vairavimo stilių įvardijo dviem atvejais.

„Tai galėjo būti arba nepatyręs vairuotojas, bet greičiausiai vairuotojas profesionalas, kurio autobuso stabdžių sistema „išėjusi iš rikiuotės“ ir vairuotojas taip „pumpuodamas“ „bando priversti“ autobusą stabdyti. Jei tai stabdžių problema, geriau nelaukti nelaimės, keleivius išlaipinti ir važiuoti taisyti autobuso“, – situaciją apibūdino vairuotojas profesionalas.

Kas gi iš tikrųjų nutiko autobusui mes nežinome, nes įmonės vadovas nežino situacijos ir komentuoti negali.

Kai praėjusią savaitę miesto maršrutinis autobusas vežė keleivius atviromis durimis įmonės vadovas irgi negalėjo paaiškinti situacijos.

P.S. Jei UAB „Panevėžio autobusų parkas“ vadovas nežino kas vyksta jo vadovaujamoje įmonėje, gal vertėtų susimąstyti apie tinkamumą užimti šias pareigas?

Autobuso keleivis

P.S. Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį Aina.lt neatsako.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: