Organizatorių nuotr.

„Varle.lt“ antrus metus iš eilės pelnė Mylimiausios el. parduotuvės titulą

Prekybos centras internete „Varle.lt“ antrus metus iš eilės skina pergalę Mylimiausios Lietuvos el. parduotuvės rinkimuose. Tai, kad lietuviško kapitalo įmonė išsaugojo lyderės poziciją, paaiškėjo vakar vykusiame didžiausiame Baltijos šalių e. komercijos renginyje „Ecomexpo‘24“.

Dalyvavo rekordinis skaičius verslų

Didelio visuomenės susidomėjimo sulaukusiuose rinkimuose dalyvavo rekordinis skaičius verslų. Apie 150 tūkstančių žmonių savo balsus galėjo atiduoti beveik 1000 verslų.

„Esame be galo dėkingi visiems mūsų klientams už šį išskirtinį įvertinimą. Antrus metus iš eilės tapti mylimiausia lietuviška parduotuve mums yra didžiulis pripažinimas.

Tai parodo, kad mūsų pastangos siūlyti platų prekių asortimentą, sąžiningai žemas kainas ir aukščiausios kokybės klientų aptarnavimą yra vertinamos. Mes ir toliau sieksime išlaikyti šį pasitikėjimą, investuodami į inovacijas ir gerindami apsipirkimo patirtį. Ačiū visiems už palaikymą!” – dėkoja „Varle.lt“ įkūrėjas Marius Butauskas.

„Antrą sykį iš eilės pelnyti Mylimiausios el. parduotuvės nominaciją – tai didžiulis įvertinimas visam kolektyvui. Smagu matyti, kaip komandos pastangos atsiperka. Ačiū visiems klientams ir partneriams už pasitikėjimą, be kurio nebūtų tos meilės, kuri pavirsta į tokį nuostabų visuotinį įvertinimą. Šis apdovanojimas mums reiškia dar daugiau net nei pirmasis“, – pripažįsta „Varle.lt“ personalo vadovė Evelina Gailė.

Varle.lt stabiliai auga: daugėja verslo partnerių

Prekybos centrą internete „Varle.lt“ valdanti bendrovė UAB „Varle“  stabiliai auga: pirmojo šių metų pusmečio rezultatai pranoko lūkesčius. Bendrovės apyvarta pasiekė daugiau nei 42,6 mln. eurų, 11 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu.

Naujų klientų skaičius išaugo 24 proc. o prie marketplace platformos prisijungė dar 171  Lietuvos įmonė. Prekių asortimentas išplėstas iki daugiau nei 2,5 milijonų skirtingų prekių.

„Pirmojo šių metų pusmečio rezultatai džiugina ir patvirtina, kad esame ne tik Mylimiausia elektroninė parduotuvė Lietuvoje, bet ir patraukli verslo plėtros platforma smulkiam bei vidutiniam verslui auginti pardavimus.

Toliau skatiname verslus jungtis prie marketplace platformos neimdami jokio mėnesinio mokesčio bei pinigus sumokėdami iškart po prekių pardavimo“, – sako prekybos centro internete „Varle.lt“ įkūrėjas M. Butauskas.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: