Foto Bronės Slapšienės

Liko sužavėti aplankytu Vaikų ir jaunimo kultūrines edukacijos skyriumi

Spalio 10 d. Vaikų ir jaunimo kultūrines edukacijos skyriuje (Aukštaitciu g. 4c-2) lankėsi Panevėžio klubo „Tėviškė“ nariai. Po neseniai atnaujintas patalpas, pasakodama apie vykdomas veiklas vedžiojo Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaites-Bitės bibliotekos direktorė, „Tėviškės“ klubo pirmininkė Greta Kėvelaitiene. Dalyvavusieji su nuostaba ir susižavėjimu apžiūrėjo gausybę erdvių. Buvome nusileidę net į atnaujintą, puikiai įrengtą rūsį, kuriame ne tik klausomasi muzikos, bet ir patiems galima muzikuoti. Ten jaunatvišką energiją parodė nusipelnęs Lietuvos gydytojas Petras Knizikevičius, mušamaisiais sugrojęs etiudą.

Apžiūrėjome menininkės Dovilės Cesevičienė paveikslėlių „Sagos kalnų gėlėse“ parodą bei jaunųjų kūrėjų nuotaikingus keramikos kūrinius. Sensorinėje erdvėje pažiūrėta puikių vaizdų, pasiklausyta pritaikytų melodijų, kurios nuteikia ne tik raminančiai, bet ir suteikia erdvės pamąstymams. Čia vyko puikus pašnekesys-susirinkimas apie Tėviškės klubo tolimesnę veiklą bei pasirengimą artėjančiam 25-rių metų klubo jubiliejui, kuris ir vyks apskrities bibliotekoje.

Bibliotekos erdvės yra daugiausia II-ame aukšte, po apsilankymo joje, pasipildžiusios puikia energija, beskaitydamos išrašytus pamokomuosius sakinius nusileidome žemyn prie išėjimo. Išėjome, mąstydamos, kad čia smagu su anūkais dar kartą užsukti.

Ona Striškienė, Panevėžio klubo „Tėviškė“ narė


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: