Kviečia į Fotografijos dienos eiseną

Gerbiami fotografai ir fotografijos mylėtojai,

maloniai kviečiame visus fotografijai neabejingus žmones smagiai paminėti Tarptautinę Fotografijos dieną ir kartu su Panevėžio pučiamųjų orkestru „Panevėžio garsas“ pražygiuoti teatralizuotoje šventinėje eisenoje.

Eisenos data ir laikas: rugpjūčio 19 d., penktadienį, nuo 15.40 iki 16.00 val.

Eisenos vieta ir maršrutas: pradžia nuo Panevėžio viešbučio (Laisvės a. 26,) iki Panevėžio miesto savivaldybės (Laisvės a. 20,) ir apėjus ratu visą Laisvės aikštę, užbaigti vėl prie viešbučio.

Eisenos dalyviai: profesionalūs fotografai, fotomenininkai, fotografai mėgėjai, fotografų klubai, draugijos, kitos organizacijos ar pavieniai jų nariai, fotografijos tyrėjai, rinkėjai, kolekcionieriai, sekėjai ir kiti fotografiją mylintys asmenys.

Eisenos detalės: kiekvienas eisenos dalyvis nešasi eisenai paruoštą šventinį akcentą – savo pačių fotografiją (arba net kelias), kurios būtų viešai demonstruojamos eisenos metu: tiks bet kokio dydžio įrėmintos, neįrėmintos, paklijuotos arba atspausdintos ant bet kokios nešimui tinkamos medžiagos, nešamos rankose, o gal pritaikytos pasikabinti ant kaklo arba ant kokio specialiai sugalvoto įrankio (tikimės Jūsų išmonės) fotografijos.

 

Dėl informacijos apie renginį kreiptis į Fotografijos galeriją telefonu 8 45 576960 arba el. paštu: fotogalerija.panevezys@gmail.com


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: