Dešrelės su sūriu ir šonine
Reikės:
- 10 „Grill&Fun“ kiaulienos dešrelių su prieskoniais
- 10 riekelių rūkytos šoninės
- 50 g fermentinio sūrio
- 2 šaukštų garstyčių
- 1 valgomasis šaukštas kečupo
- 1 kg bulvių
- 500 g salotų lapų mišinio
- 2 šaukštų vyno acto
- 6 šaukštų alyvuogių aliejaus
- druskos, juodų maltų pipirų, kmynų
Supjaustome fermentini sūrį juostelėmis. Kiekvieną dešrelę supjaustome išilgai, į ją įdedame gabalėlį sūrio. Sumaišome kečupą su garstyčiomis. Gautu mišiniu sutepame kiekvieną šoninės gabaliuką ir su juo apvyniojame dešrelę. Sutvirtiname dantų krapštuku, kad šoninė gerai laikytųsi.
Išdėliojame dešreles ant grotelių ir kepame, kol šoninė paruduos, o sūris išsilydys.
Nuplauname ir nusausiname salotų lapus. Pagaminame vinaigrette padažą. Padažui reikės druskos, pipirų, dižono garstyčių, 2 šaukštų vyno acto, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus.
Neluptas bulvės išverdame, kol pasidarys minkštos. Apšlakstome alyvuogių aliejumi, kmynais ir įvyniojame į aliuminio foliją. Įmetame jas tarp žėrinčių žarijų arba kepame ant grotelių be folijos, kol gražiai apskrus.
Patiekiame dešreles su žaliomis salotomis ir vinaigrette padažu bei keptomis bulvėmis.
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!