Mini mėsainiai su vištienos kepsneliais
2 porcijoms Jums reikės: 4 „Street Food“ mini mėsainių bandelių, 4 mažų marinuotų vištienos kepsnelių, 1 vidutinio dydžio morkos, 1 vidutinio agurko, saujos šviežių smulkintų kalendrų, 2 v. š. riešutų sviesto, 1 a. š. čili padažo, 2 v. š. žaliosios citrinos sulčių, 1 a. š. sojos padažo, 1 v. š. klevų sirupo, 2 v. š. 18 proc. tirštumo kokosų pieno, 3 v. š. skrudintų žemės riešutų, 1 v. š. sezamų aliejaus, saujos šviežių smulkintų kalendrų, žiupsnio druskos.
Gerai įkaitintoje keptuvėje arba grilyje kepkite vištienos kepsnelius.
Pasiruoškite padažą: nedideliame indelyje sumaišykite 2 v. š. riešutų sviesto (naudokite skystesnį), 1 a. š. čili padažo, 1 v. š žaliosios citrinos sulčių, 1 a. š. sojos padažo, 1 v. š. klevų sirupo, 2 v. š. kokosų pieno. Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė.
Su tarka arba rankomis plonais šiaudeliais supjaustykite morkas ir agurkus. 1 v. š. sezamų aliejaus sumaišykite su 1 v. š. žaliosios citrinos sulčių, įdėkite šviežias kalendras ir gautą padažą užpilkite ant morkų bei agurkų, sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.
Galiausiai grilyje arba keptuvėje paskrudinkite mėsainių bandeles, kol jos lengvai apskrus. Tepkite pagamintą padažą ant bandelių, dėkite vištienos kepsnelius, morkų ir agurkų salotas bei skrudintus žemės riešutus.
„Lithuania grilling & smoking” receptas
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!