Rytietiški vištienos iešmeliai pagal Deividą Meškauską

Patiekalui reikės:

1 kg vištienos filė;

0,5 stiklinės sojos padažo;

2 v. š. ryžių acto;

125 g rudojo cukraus;

2 v. š. vandens;

1 a. š. smulkintų svogūnų;

1 a. š. kukurūzų krakmolo;

1 a. š. smulkinto imbiero;

2 a. š. smulkinto česnako;

1 a. š. česnako granulių;

Sezamo sėklų ir svogūnų laiškų papuošimui.

Į keptuvę pilame soją, ryžių actą, rudąjį cukrų, vandenį, suberiame smulkintus svogūnus, kukurūzų krakmolą, česnako granules, smulkiai tarkuotą imbierą ir česnaką. Kaitiname viską neaukštoje temperatūroje, nuolat maišant, kol padažas sutirštės. Vištienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, pagardiname pipirais ir apliejame padažu. Taip paruoštą mėsą sumauname ant vandenyje išmirkytų medinių iešmelių ir kepam „Kamado Bono“ kepsninėje 180°C ant netiesioginės kaitros 15-20 min. Iškeptą vištieną patiekiame apibarstę sezamo sėklomis ir pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus!


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: