Tradicinė antis su obuoliais

Jums reikės:

  • 1 anties
  • 2 v. š. balzaminio vynuogių acto
  • 2 v. š. medaus
  • 2 v. š. citrinos sulčių
  • 4 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 5–6 obuolių
  • 4 v. š. rudojo cukraus
  • 1 v. š. cinamono
  • Druskos, pipirų

Paruošimas:

Anties išorę ir vidų įtrinkite druska ir pipirais ir palikite kelias valandas šaldytuve. Sumaišykite medų ir aliejų, jeigu reikia, medų ištirpinkite ant silpnos ugnies.  Įmaišykite balzaminį actą, citrinos sultis. Šiuo mišiniu ištepkite antį. Nulupkite ir skiltelėmis supjaustykite obuolius. Juos paskaninkite ruduoju cukrumi su cinamonu ir sudėkite į anties vidų. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2–2,5 val.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: