Tradicinė antis su obuoliais
Jums reikės:
- 1 anties
- 2 v. š. balzaminio vynuogių acto
- 2 v. š. medaus
- 2 v. š. citrinos sulčių
- 4 v. š. alyvuogių aliejaus
- 5–6 obuolių
- 4 v. š. rudojo cukraus
- 1 v. š. cinamono
- Druskos, pipirų
Paruošimas:
Anties išorę ir vidų įtrinkite druska ir pipirais ir palikite kelias valandas šaldytuve. Sumaišykite medų ir aliejų, jeigu reikia, medų ištirpinkite ant silpnos ugnies. Įmaišykite balzaminį actą, citrinos sultis. Šiuo mišiniu ištepkite antį. Nulupkite ir skiltelėmis supjaustykite obuolius. Juos paskaninkite ruduoju cukrumi su cinamonu ir sudėkite į anties vidų. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2–2,5 val.
Tags: Receptai
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!
Rekomenduojame parsisiųsti:
Parsisiųsti mūsų siūlomą medžiagą galėsite iš karto po trumpos reklamos peržiūros.