Šaldytos tešlos suktinis su mėsa ir daržovėmis
Jums reikės:
300 g sluoksniuotos tešlos
200 g jautienos
100 g mėlynųjų kopūstų arba kitokių daržovių
100 g mėgiamo sūrio
1 kiaušinio
Prieskonių: druskos, pipirų, peletrūno (nebūtinai)
Gaminimo eiga:
Sluoksniuota tešla išklojama ant kepimo kepimo popieriaus.
Jautiena pakepinama keptuvėje, orkaitėje ar griliuje, arba galima naudoti nesuvalgytos mėsos likučius.
Kopūstas smulkiai supjaustomas.
Mėsa, daržovės ir sūris klojami ant tešlos.
Pagal skonį pagardinama druska, pipirais, peletrūnais.
Tuomet viskas susukama į ritinį. Kraštai užlankstomi, o viršus aptepamas plaktu kiaušiniu.
Kepama apie 15-20 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
„La Maistas“ TV laidos šefo Tomo Rimydžio receptas
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!