Veganiškas mėsainis
Mėsainiui reikės:
• 3-4 bulvių (galima rinktis batatus);
• ketvirčio raudonojo kopūsto (nedidelio);
• majonezo (galima pasigaminti ir patiems);
• čederio sūrio;
• raugintų agurkėlių;
• raudonojo svogūno;
• veganiškų paplotėlių;
• mėsainių bandelės;
• aštraus padažo;
• prieskonių bulvėms.
Paruošimo procesas:
Supjaustome bulves juostelėmis, apšlakstome aliejumi, druska, pipirais, žiupsneliu raudonosios paprikos ar kitų mėgstamų prieskonių ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Bulves kepsime apie 30–40 min.
Bulvėms kepant į pabaigą, sudedame į orkaitę veganiškus paplotėlius, juos kepame apie 10-12 minučių, ir einame ruošti įdaro: sutarkuojame kopūstą ir sumaišome su majonezu (kiekis – pagal skonį). Supjaustome raugintus agurkėlius ir svogūną. Į orkaitę apskrusti įdedame ir bandeles.
Galiausiai, imame bandelę, tepame ant jos aštrųjį padažą, dedame sūrį, kopūstus, agurkėlius, svogūnus, paplotėlį ir užtepę padažo ant bandeles viršaus, uždedame ir ją. Į lėkštę sudedame keptas bulves. Skanaus!
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!