Kepti ananaso griežinėliai
Jums reikės:
- ananaso
- gabalėlio sviesto
- kelių šaukštų medaus
- arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
- žiupsnelio malto cinamono
„Norintiems deserto gamtoje – ant griliaus keptas ananasas. Ananasą nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išpjaukite šerdį. Dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su medumi. Ištirpinkite gabalėlį sviesto ir sumaišykite jį su medumi, vaniliniu cukrumi bei cinamonu. Aptepkite mišiniu ananasų žiedus ir keliolika minučių palaikykite, kad sviestas ir medus įsigertų. Kepkite ant grotelių, kol žiedai taps minkšti ir vos vos apskrus. Skanaus!”, – dalinasi „Maximos“ maisto gamybos ekspertė.
Tags: Receptai
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!
Rekomenduojame parsisiųsti:
Parsisiųsti mūsų siūlomą medžiagą galėsite iš karto po trumpos reklamos peržiūros.