Panevezysnow.lt nuotr.

Ar tikrai Panevėžio rajone patys brangiausi cepelinai Lietuvoje?

Nevienareikšmiškai vertinamas maisto kritikas „Riebusis katinas“ šįkart viešoje internetinėje erdvėje pasidalino informacija, o tiksliau savo nuomone apie Panevėžio pašonėje, gamtos apsuptyje esančią kavinę-restoraną „Karčema ružava“. Maisto kritikas tiek aptarnavimą, tiek patiekalus dėjo bemaž į šuns dienas ir konstatavo, kad vos ne visiškame užkampyje cepelinai kainuoja vos ne rekordiškai.

„Riebiajam katinui” užkliuvo, kad jie su Katiniene buvo aptarnaujami ne ten kur norėjo, garnyrai prie skirtingų patiekalų buvo bene identiški, prie marinuotos silkės netiko marinuotos daržovės, nepatiko „Gaspadoriaus“ kepsnys, o vienas cepelinas, kuro teko ilgokai laukti kainavo 6 eurus…

„Karčiama ružava“ kavinės savininkė Laura Mackevičienė prisipažino, jog skaičiuosi „Riebiojo katino” komentarus, kurie buvo labai nemalonūs, tačiau sakė nusprendusi užuot mušusis į krūtinę ir įrodinėjusi savo tiesą, geriau patylėti.

„Faktiškai viskas, ką rašė tas „Katinas”, nėra nė krislelio tiesos, bet kiekvienas internautas dabar gali išsakyti savo poziciją, o žmonės manau atsirinks. Tą „Katiną“ pažįstu seniai ir žinau, kad dėl mažiausio priekaišto jis tave gali sulyginti su žeme. Man jis nieko nesiūlė, tačiau girdėjau, kad skambino į ne vieną Panevėžio miesto kavinę ir už teigiamą straipsnį prašė pinigų“,- sakė L.Mackevičienė.

Karčemos savininkė nesutiko ir su priekaištais dėl patiekalų receptūrų ir teigė, kad tai tik kavinės reikalas ir tai ko pageidauja lankytojai.

L.Mackevičienė akcentavo, kad karčemoje kainos tokios pat, kaip ir kitose miesto kavinėse, o cepelinų porcija su spirgučių ir grietinės padažu kainuoja 8 eurus, todėl ji sakė nesuprantanti, kodėl už tokias pat kainas „Gandralizdis“ to paties „Katino“ buvo išliaupsintas, o „Karčema ružava“ – iškritikuota.

„Vienas cepelinas, aišku, yra brangesnis, nes jam pilama tiek pat padažo, o gamybos laikas yra toks pat – apie trisdešimt minučių. Kas gi norės pusdienį vandenyje mirkusio cepelino? Nesutinku ir su „Gaspadoriaus“ kepsnio kritika, nes jų yra kelių rūšių ir jei nepatinka vieno receptūra, kodėl nesirinko kepsnio su sterku ar antiena“,- sakė L.Mackevičienė.

„Karčema ružava“ savininkė sutiko, kad kiekviena kritika, o juolab nepagristas akibrokštas yra nemalonūs, tačiau vylėsi, kad žinant panašių maisto vertintojų reputaciją, žmonės patys atsirinks ir atskirs pelus nuo grūdų.

Gintautas SUBAČIUS


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: