Avižinė košė su riešutų sviestu

2 porcijoms reikės:

  • 100 g avižų kruopų;
  • 1 banano;
  • 2 a. šaukštelių mėgstamo riešutų sviesto;
  • Šaldytų vyšnių ar kitų mėgstamų uogų;
  • Žiupsnelio cinamono;
  • 2 v. šaukštų natūralaus jogurto.

Gaminimo eiga:

Avižų dribsnių kruopas virkite verdančiame vandenyje apie 3–4 min. Nupilkite vandenį, sudėkite šakute sutrintą bananą ir riešutų sviestą. Gerai viską sumaišykite ir palikite pastovėti dar kelias minutes. Patiekite apibarstę cinamonu, su šviežiomis uogomis ir keliais šaukštais natūralaus jogurto.

Nutukimo gydymo centro „Calory Care“ gydytojos dietologės Dalios Vaitkevičiūtės receptas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: