Braškinis varškės tinginys
Jums reikės:
- 200 g sviesto
- 400 g 9 proc. riebumo varškės
- 150 g kondensuoto pieno
- 100 g baltojo šokolado
- 400 g sausainių
- 200 g braškių
- Šviežių mėtų ir braškių papuošimui
Paruošimas:
Kambario temperatūros sviestą įdėkite į trintuvą ir išplakite su varške, kondensuotu pienu ir lydytu šokoladu iki vientisos masės. Į gautą masę suberkite laužytus sausainius, nedideliais kubeliais pjaustytas braškes ir viską gerai išmaišykite. Perkelkite masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, gerai suspauskite, kad neliktų laisvų oro tarpų. Nakčiai ar bent 4 valandas tinginį laikykite šaldytuve, kad sustingtų. Patiekiant papuoškite braškėmis ir mėtų lapeliais.
Maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės receptas
Tags: Receptai
Pamatykite naujienas pirmi!
Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!
Rekomenduojame parsisiųsti:
Parsisiųsti mūsų siūlomą medžiagą galėsite iš karto po trumpos reklamos peržiūros.