Šaldytos tešlos suktinis su mėsa ir daržovėmis

Jums reikės:

300 g sluoksniuotos tešlos

200 g jautienos

100 g mėlynųjų kopūstų arba kitokių daržovių

100 g mėgiamo sūrio

1 kiaušinio

Prieskonių: druskos, pipirų, peletrūno (nebūtinai)

Gaminimo eiga:

Sluoksniuota tešla išklojama ant kepimo kepimo popieriaus.

Jautiena pakepinama keptuvėje, orkaitėje ar griliuje, arba galima naudoti nesuvalgytos mėsos likučius.

Kopūstas smulkiai supjaustomas.

Mėsa, daržovės ir sūris klojami ant tešlos.

Pagal skonį pagardinama druska, pipirais, peletrūnais.

Tuomet viskas susukama į ritinį. Kraštai užlankstomi, o viršus aptepamas plaktu kiaušiniu.

Kepama apie 15-20 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

„La Maistas“ TV laidos šefo Tomo Rimydžio receptas


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: