Panevėžio VPK nuotr.

Panevėžio rajone – didžiulė avarija. Uždaryta magistralė „Via Baltica“ (papildyta)

Ketvirtadienį užklupus didžiulei pūgai Panevėžio rajone Ramygalos seniūnijoje ties Rimaisų kaimu magistralėje „Via Baltica“ įvyko didžiulė avarija.

Maždaug 7.40 valandą ryto buvo pranešta, jog magistraliniame kelyje Panevėžys-Kaunas susidūrė keturi vilkikai „Mersedes Benz“, „Daf“, „Volvo“ ir „Man“ bei du lengvieji automobiliai „Hunday“, buvo visiškai užblokuotas ir uždarytas kelias, todėl visas transportas nukreipiamas aplinkiniais keliais.

Apie 9.20 valandą Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Akvilė Aleksejeva sakė, kad iš avarijos į Respublikinę Panevėžio ligoninę pristatyti keturi žmonės. Pirminiais duomenimis jie labai rimtų sužalojimų nepatyrė.

Į ligoninės priėmimo skyrių buvo pristatyti ir paguldyti: Estijos pilietis (gim. 1960 m.) ir vyras (gim. 1959 m.) – Lenkijos pilietis; lietuviai gimę 1974 ir 1985 m., po medikų apžiūros, išleisti į namus.

Kaip įvyko avarija, policijos pareigūnai kol kas nekomentuoja. Neatmetama galimybė, kad eismas „Via Baltica“ gali būti uždarytas ilgesniam laikui.

Gintautas SUBAČIUS


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: