Nuotr. vecteezy.com

Kokius šviestuvus rinktis lauko erdvėms?

Lauko šviestuvai – vienas iš pagrindinių kiemo akcentų, kurie papuošia Jūsų kiemą, bei žinoma jam suteikia funkcionalumo ir estetikos. Vakare apšviestas kiemas, lauko terasa ar paprasčiausia sodas, tampa magiška vieta, kurioje norisi būti ir leisti laiką. Pasirinkus tinkamus lauko šviestuvus, galite ne tik apšviesti savo namo aplinką, bet ir susikurti išskirtinį vaizdą, pabrėžti kraštovaizdį, bei žinoma apšviesti takus, terasas ir poilsio zonas. Bet kaip išsirinkti tinkamiausius šviestuvus lauko erdvėms? Daugiau informacijos, apie tai galite rasti internetinėje svetainėje: lempa.lt.

  • Sieniniai šviestuvai: dažniausiai naudojami fasadų apšvietimui. Jie puikiai tinka prie įėjimo durų, garažo ar balkono, sukuria elegantišką vaizdą, apšviečia Jūsų erdvę, suteikia saugumo jausmą, kai namai apšviesti.
  • Pastatomi lauko šviestuvai idealiai tinka apšviesti Jūsų sodo takams ar poilsio zonai. Jie padeda orientuotis tamsiu paros metu, o be to, gali tapti puošnia kraštovaizdžio detale, kuri džiugins Jus net tamsiausią naktį.
  • Pakabinami lauko šviestuvai, labiausiai tinka terasoms čia verta rinktis šviestuvus, kurie suteiks jaukumo vakaro pasisėdėjimams lauke. Kabantieji šviestuvai ar lauko girliandos taip pat suteiks šilto ir malonaus švytėjimo, kuris maloniai nuteikia bei nuramina. Jų šviesa nėra tokia ryški, todėl galite sėdėti prietemoje, bet tuo pačiu mėgautis vakaro ramybe.
  • Įmontuojami šviestuvai: puikiai tinka, jei norite minimalistinio ir subtilaus apšvietimo, kuris paryškintų Jūsų poilsio zonos teritoriją, ar paryškintų namo sienas ir suteiktų paslaptingo, tačiau modernaus apšvietimo įvaizdį, kuris suteikia Jūsų namams tikrai išskirtinį vaizdą tamsiu paros metu.
  • Staliniai lauko šviestuvai – puikiai tinka pasidėti ant stalo ir vakare įsijungus šią šviesą jaukiai mėgautis vakaro ramybe lauko terasoje. Šie šviestuvai dar naujovė lauko šviestuvų rinkoje, tačiau pamažu tampa vis populiaresni ir skinasi kelią į vartotojų širdis.

Lauko šviestuvų pasirinkimas priklauso nuo daugelio veiksnių, tokių kaip lauko erdvės dydis, dizaino sprendimai, kaina. Todėl, svarbiausia renkantis šviestuvus, išsirinkti tokius, kurie papuoš lauko erdves, sukurs išskirtinę aplinką Jūsų namuose ir žinoma bus gražūs ir funkcionalūs, leis mėgautis jų išskirtinėmis apšvietimo galimybėmis.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojame parsisiųsti:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: