P. Janušauskas ir P. Bordonas – lapkričio mėnesio futbolo rinktinėje

Gintaras Brazdžionis

Lietuvos futbolo A lyga paskelbė simbolinę lapkričio mėnesio rinktinę, į kurią pateko ir du FK „Panevėžys“ žaidėjai – Paulius Janušauskas ir Partikas Bordonas.

Paulius Janušauskas („Panevėžys“): Čempionato debiutantų ekipos kapitonas lapkritį padėjo savo ekipai iškovoti dvi pergales, tarp kurių buvo ir gana netikėtas laimėjimas prieš „Riterius“. Vidurio saugas įmušė įvartį bei 2 kartus asistavo komandos draugams, tiesa, keliuose epizoduose jam tiesiog pritrūko sėkmės, nes keli tolimi smūgiai skriedavo visiškai greta tikslo.

Patrikas Bordonas („Panevėžys“): Labai blankiai pirmuose savo mačuose A lygoje žaidęs slovėnas vėliau įsibėgėjo ir sustiprino neretai strigusį panevėžiečių puolimą. Produktyviai žaidęs puolėjas per keturis mačus lapkritį po kartą pasižymėjo trijuose susitikimuose, o dvikovoje su „Kauno Žalgiriu“ buvo arti išlyginamojo įvarčio – pataikė į skersinį.

Be dviejų „Panevėžio“ futbolininkų, į simbolinę lapkričio mėnesio rinktinę pateko po keturis „Sūduvos“ (Ivanas Kardumas, Aleksandras Živanovičius, Renanas Oliveira, Josipas Tadičius) ir „Riterių“ (Justinas Januševskis, Mindaugas Grigaravičius, Donatas Kazlauskas, Teremas Moffi) žaidėjus bei „Kauno Žalgirio“ futbolininkas Rudinilsonas Silva.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: