Garsi Latvijos astrologė Liuba Kogan: „Lietuvos laukia ir ekonominė, ir politinė krizė“

Nesėkmės ir nelaimės įvykusios šiemet – tik pradžia, o ateinantys ketveri metai – lūžio metai. Todėl nesėkmių, karinių konfliktų, išpuolių, ir gamtos stichijų sukeltų nelaimių bus dar daugiau.

„Lietuvos laukia ekoniminė ir politinė krizė…“, – jau šiandien gyvenimo būdo laidoje „Nuo… Iki…“ teigs garsi Latvijos astrologė Liuba Kogan. Moteris išpopuliarėjo dėl itin tikslių astrologinių prognozių garsiems Latvijos pramogų ir politikos pasaulio žmonėms.

„Ateinantys metai – katastrofiškai blogi….“, – pritars garsi Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė.

Visiškas saulės, net du mėnulio užtemimai, dešimčių tūkstančių migrantų antplūdis į Europą ir vos prieš kelis mėnesius Paryžiuje įvykę masiniai terorizmo išpuoliai, kurių metu žuvo daugiau nei 150, o sužeista beveik 400 žmonių. Tai vieni ryškiausių įvykių Lietuvoje ir pasaulyje, o jų šiais metais netrūko.

Šiandien, iki Naujųjų 2016-ųjų likus vos trims dienoms, garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė ir garsi Latvijos astrologė Liuba Kogan papasakos ne tik tai, kas ateinančiais ugninės beždžionės metais laukia kiekvieno zodiako ženklo. Astrologės įspės – kaip prišaukti sėkmę, kada planuoti vaikus, kam verta imtis verslų ir greta kokių zodiako ženklų būti, kad sunkūs metai būtų bent kiek lengvesni.

Gyvenimo būdo laida „Nuo… Iki…“ jau šiandien, 20.20 val., tik per LNK.


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: