Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.

Intensyvinami Smėlynės gatvės remonto darbai

Vienas iš Panevėžio miesto savivaldybės infrastruktūros atnaujinimo prioritetų – kuo greičiau ir kokybiškiau užbaigti vienos judriausių miesto gatvių – Smėlynės g., remonto darbus. Siekiant, kad visi numatyti darbai būtų atlikti laiku ir gyventojai kuo greičiau galėtų naudotis atnaujinta infrastruktūra, nuo šios savaitės koreguojamas darbų grafikas. Nuo šiol darbai Smėlynės g. bus vykdomi ir savaitgaliais – apytiksliai 9:00-18:00 val. intervale.

„Smėlynės g. atnaujinimas – tai reikšmingas pokytis viso miesto prasme, tad natūralu, jog atsiranda tam tikrų pokyčių kol gatvė yra tvarkoma. Tikimės, kad netolimoje ateityje laukiantis komfortas naudojantis iš pagrindų atnaujinta gatve atsveria laikinus nepatogumus. Gyventojų prašome būti kantriais ir supratingais, eisme vadovautis laikinai įrengtais kelio ženklais. Planuojama, kad Smėlynės g. remonto darbai turėtų būti užbaigti iki lapkričio mėn. pabaigos“, – sako Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktorius Tomas Jukna.

Užbaigus remonto darbus, apie 800 m Smėlynės g. dalis nuo Šiaurinės g. sankryžos iki pat miesto ribos bus sutvarkyta kapitaliai – naujai išasfaltuojama 4 eismo juostų gatvė su šaligatviu, atnaujinamas apšvietimas, pėsčiųjų ir dviračių takai, dalis lietaus nuotekų tinklų, mažoji architektūra, eismo saugumo priemonės. Rekonstrukcijos metu taip pat bus įrengta Smėlynės ir Šiaurinės g. žiedinė sankryža.

Komunikacijos skyrius


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: