Paskutinė projekto „Aš – lyderis“ savaitė

Gegužės 15 d. startavęs LR Seimo nario Domo Petrulio inicijuotas, kartu su Panevėžio miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriumi bei Panevėžio rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriumi vykdomas projektas „AŠ – LYDERIS!“, finišuoja birželio 1 d.! Liko savaitė iki mokinių aprašų pateikimo!

Tiek Panevėžio mieste, tiek rajone yra ne tik gerai besimokančių, bet ir kūrybiškų, aktyvių, dalyvaujančių pilietiniame, kultūriniame bei sportiniame gyvenime mokinių. Labai svarbu įvairiomis formomis skatinti jų lyderystę, pilietiškumą, ugdyti jų atsakomybę bei motyvaciją. Tikiu, kad šio projekto dėka bus pastebėtas ir įvertintas ne vienas jaunasis lyderis, kuris ateityje papildys mūsų krašto politikų, teisininkų, medikų gretas.

Informaciją apie projektą galima rasti www.petrulis.lt. Mokykloje išrinktų mokinių veiklos aprašus, patvirtintus mokyklos direktoriaus, Panevėžio miesto mokyklos pateikia Panevėžio miesto Švietimo skyriui, o rajono mokyklos – Panevėžio rajono Švietimo, kultūros ir sporto skyriui.

Laukiame aprašų! Juk taip smagu prieš atostogas sužinoti, kad laimėjai kelionę į Briuselį!

 

LR Seimo narys Domas Petrulis

 


AINA Facebook naujienos

 Pamatykite naujienas pirmi!
 Sekite naujienas mūsų "Facebook" paskyroje!


Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: